L’Ajuntament d’Amposta invertirà 300.000 euros en arreglar el sostre del pavelló d’esports

La Diputació ha atorgat una subvenció que servirà per finançar el 50% del projecte

Imatge de l'interior del pavelló municipal d'esports d'Amposta.
Imatge de l'interior del pavelló municipal d'esports d'Amposta. | Cedida
Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:32h
El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament d’Amposta una subvenció de 172.000 euros. Una quantitat que servirà per finançar el 50% del  projecte d’arranjament de la coberta del pavelló municipal d’esports, que fa anys que pateix de gotelleres.

Així ho explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui ha assenyalat que el projecte de restauració de la coberta té un pressupost de 300.000 euros: “Aquesta era una de les millores que ens oferia l’empresa que havia de construir el nou pavelló poliesportiu, un projecte que hem hagut de reformular i tornar a traure a concurs per les mancances que vam heretar de l’antic govern”.

Tomàs també ha apuntat que la reparació del sostre del pavelló municipal és una obra prioritària, ja que el passat diumenge, dia 14 d’octubre, es van haver de suspendre els partits previstos al pavelló a causa dels aiguats. Va ser per això que l’equip de govern va decidir finalment licitar les obres. L’alcalde del municipi també recorda que estes obres es tracten “d’un compromís electoral adquirit amb la ciutadania a les eleccions del maig del 2015”.

Actualment en fase de licitació, les obres tenen un termini d’execució de tres mesos i la previsió és que comencen abans d’acabar l’any.