Tres detinguts en el desmantellament d'una plantació de marihuana en una finca rústica a Tortosa

Un dels arrestats tenia un canal especialitzat a internet, amb més de 9.000 seguidors, on difonia vídeos sobre com conrear les plantes

La policia ha comisat 138 plantes de cànnabis i 12 quilos de marihuana envasada.
La policia ha comisat 138 plantes de cànnabis i 12 quilos de marihuana envasada. | Cedida
Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:06h
Dos homes i una dona han estat detinguts per la policia espanyola en el desmantellament d'una plantació de marihuana instal·lada en una finca rústica a Tortosa. El màxim responsable disposava d'un canal a internet, amb més de 9.000 subscriptors, on difonia vídeos perfectament elaborats sobre el creixement de les plantes i on donava consells sobre les diferents varietats de cànnabis al mercat, fertilitzats, tractaments, reg o temperatura. En l'operació es van intervindre 138 plantes de cànnabis, 12 quilos de marihuana manufacturada i 270 envasos fitosanitaris per als cultius. A més del delicte contra la salut pública, se'ls imputa defraudació de fluid elèctric.

L'operació va començar al setembre, quan la Policia Local de Tortosa va informar la policia espanyola sobre la possibilitat que hi hagués una plantació de marihuana en una finca rústica de la ciutat, llogada per una parella i on habitava un familiar encarregat del manteniment i vigilància de la instal·lació.

Una de les zones de cultiu estava ubicada a l'interior de la piscina de la finca, transformada en un hivernacle cobert per la part superior. L'electricitat necessària per al funcionament de la instal·lació s'obtenia de forma fraudulenta.