Els Tres Tombs de l’Ampolla, al calendari solidari dels Mossos

Els beneficis que s'obtindran aniran destinats a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya

A l'Ampolla, el calendari ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Amics del Cavall.
A l'Ampolla, el calendari ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Amics del Cavall. | Cedida
Redacció
10 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:33h
L'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla ha col·laborat en l'edició del 2019 del calendari solidari dels Mossos d'Esquadra. Els beneficis que s'obtindran aniran destinats a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC). Per a l'elaboració del calendari, s’han fet fotografies a les 14 festes típiques de Catalunya. A l'Ampolla, el reportatge fotogràfic als membres de l'Associació Amics del Cavall, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla, va estar basat en la festa dels Tres Tombs.

Les fotografies s’han realitzat durant les mateixes festes, amb l’ajut i la complicitat dels seus organitzadors i els participants. Juntament amb ells, s’ha comptat amb la presència d’integrants del cos de Mossos d’Esquadra amb l’uniforme reglamentari i la dels membres de l'entitat amb samarretes de la FAFAC del color corporatiu verd amb el seu logotip. En l'edició d'enguany, s’han venut 10.625 calendaris, recaptant un total de 53.125 euros que han anat destinats íntegrament a la Federació. En l'edició de 2019, l'organització s'espera aconseguir xifres iguals o superiors que el 2018. Els establiments on es trobaran estos calendaris es poden consultar aquí.