Un mort i diversos ferits en un accident entre un tractor i una furgoneta a Horta de Sant Joan

La víctima mortal és un home de 50 anys

Ambulàncies del SEM, en una imatge d'arxiu.
Ambulàncies del SEM, en una imatge d'arxiu. | Anna Mira
Redacció
06 d'octubre del 2018
Actualitzat el 07 d'octubre a les 10:20h
Un home de 50 anys ha mort este dissabte al matí en xocar el tractor on anava amb una furgoneta a la T-330 a Horta de Sant Joan. Segons els Bombers de la Generalitat, l'accident ha tingut lloc cap a un quart de nou del matí al quilòmetre 16,2 d'esta via, on per causes que s'estan investigant han xocat els dos vehicles. A causa de l'impacte ha mort un veí d'Horta -originari de Bot- que conduïa el tractor, i cinc persones han resultat ferides, una lleu i quatre de poca gravetat.

Totes elles han estat evacuades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, quatre ambulàncies i un psicòleg del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dos dotacions dels Bombers de la Generalitat.

L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan ha informat que ha decidit anul·lar la fira de la Dolça Tardor 2018 - XIV Festa del Mostillo i 3a Fira del vi i tapes selectes prevista per a demà diumenge per la mort del veí del poble en l'accident. De moment no hi ha nova data prevista per a la seva celebració.