La Fira del Disc torna amb 15 expositors i la presentació d’un disc

La segona edició de la Fira del Disc de les Terres de l'Ebre tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre a Amposta

L'alcalde d'Amposta i els organitzadors de la Fira del Disc, Jaume Vidal i Pep Cavallé, durant la presentació de l'acte.
L'alcalde d'Amposta i els organitzadors de la Fira del Disc, Jaume Vidal i Pep Cavallé, durant la presentació de l'acte. | Cedida
Redacció
02 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:28h
Els melòmans i amants dels discs de vinils tenen, el diumenge dia 7 d’octubre, una cita al pati exterior de l’Oficina de Turisme d’Amposta. Allí se celebrarà la segona edició de la Fira del Disc de les Terres de l’Ebre, un esdeveniment organitzat per la regidoria de Fires, Turisme i Promoció Exterior de l’Ajuntament d’Amposta i el bar Llar.
 
“És una cita que es queda al calendari d’activitats de la ciutat”, diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot assenyalant que enguany la Fira també creix amb expositors, amb un total de 15. Un esdeveniment que, segons Tomàs, “permet posar Amposta al mapa del país”, en aquest cas entre els amants del vinil.

Per altra banda, i com a sorpresa d’última hora, també es comptarà amb la presència del baixista de Los Intocables, Teo Serrano, que presentarà un llibre i un disc i oferirà un petit concert.

La part de venda i intercanvi de discs de vinils no serà l’únic atractiu de l’esdeveniment. També hi haurà música en directe amb diferents DJ que actuaran des de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit. Un dels organitzadors de la Fira, Jaume Vidal, afirma que “el disc de vinil està més viu que mai”, tot afegint que també hi haurà una exposició de vinils de David Bowie, una zona habilitada per menjar i beure i diferents activitats per a tots els públics.