Dos detinguts per robatoris en força en casals i centres culturals de la Galera i Godall

Els Mossos han aconseguit recuperar i retornar als responsables dels equipaments els aparells electrònics sostrets

Mossos d’Esquadra,
Mossos d’Esquadra, | Aina Font
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 21:30h
Els Mossos d’Esquadra han detingut este mes dos homes, de 40 i 50 anys, de nacionalitat romanesa i espanyola respectivament, i veïns de La Sènia, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, segons informa avui el cos policial.

Els fets es remunten al passat 4 de setembre quan els agents van tindre coneixement que s’havien produït dos robatoris amb força en casals municipals de les poblacions de La Galera i Godall. Les instal·lacions afectades van ser el casal cultural i centre d’interpretació de Godall i el casal d’avis de La Galera, on els autors van accedir forçant portes i finestres. 

Un cop dins van sostreure diversos aparells electrònics entre els quals hi havia un televisor, aparells de so i un ordinador. Arran d’estos fets delictius els Mossos van iniciar una investigació que va permetre la detenció dels dos homes i la recuperació dels objectes sostrets en els robatoris. Els objectes recuperats ja han estat retornats als responsables municipals dels dos centres afectats. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
El primer dels detinguts va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta el passat 18 de setembre, i es va decretar la seua llibertat amb càrrecs, mentre que el segon detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de declarar davant l’autoritat judicial.