El Club Patí l'Aldea oferirà este diumenge una gala prèvia al Campionat del Món per recaptar fons

El campionat es disputarà a França entre el 4 i el 13 d’octubre

Membres del Club Patí l'Aldea al primer lloc del podi del XVII Campionat d'Espanya de grups-xou petits de patinatge artístic.
Membres del Club Patí l'Aldea al primer lloc del podi del XVII Campionat d'Espanya de grups-xou petits de patinatge artístic. | FEP
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:08h
El Club Patí l’Aldea participarà el proper mes d'octubre al Campionat del Món de patinatge artístic sobre rodes, en les diferents modalitats,  que se celebrarà a la localitat francesa de Mouilleron Le Captiff entre el 4 i el 13 d’octubre.

Per tal de recaptar fons i contribuir a que l’equip puga continuar participant en competicions com esta del més alt nivell, el Club Patí l'Aldea  oferirà este diumenge a les 18 hores una gala Pre-Mundial al pavelló esportiu del municipi, on els espectadors podran col·laborar amb 5 euros per entrada.

El Club Patí l'Aldea, entrenat per Manel Villarroya, ha assolit enguany els seus objectius amb escreix, tal i com ho ha fet en els darrers anys i és un dels clars candidats a pujar dalt del podi  tant en l'àmbit nacional, com Internacional. De fet, ha estat Campió en la modalitat de Grup Show Petit,  al Campionat Territorial,  al de Catalunya, al Nacional i ha estat Sots-Campió d'Europa.

En la modalitat indivudial, les representants del CP l’Aldea seran les patinadores Andrea Silva, Sots-Campiona d'Espanya en la categoria Júnior,  i Mònica Gimeno que ha estat Sots-Campiona del món en la categoria Sènior.

També hi participarà Anouk Vizcarro, en la categoria Cadet femení,  que enguany ha estat bronze en el Campionat de Catalunya,  i d'Espanya, classificant-se per al Campionat d'Europa,  que es va celebrar este mes de setembre a la Isla de Sant Miquel a les Azores (Portugal), on va obtenir el sisè lloc d'Europa.