Quarta piraguada del Campus URV Terres de l’Ebre entre Miravet i Benifallet

Ja s'han obert les inscripcions per a la piraguada del dissabte 6 d’octubre i els participants disposaran d’autobús gratuït des de Tortosa, Reus i Tarragona

La piraguada del Campus URV tindrà lloc dissabte 6 d'octubre
La piraguada del Campus URV tindrà lloc dissabte 6 d'octubre | Cedida
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:42h
El pròxim dissabte 6 d’octubre tindrà lloc la quarta baixada en piragua pel riu Ebre, oberta a tota la ciutadania i organitzada per la direcció del campus Terres de l’Ebre i Esports URV. El recorregut d’esta edició serà de Miravet a Benifallet, un dels trams més espectaculars des del punt de vista paisatgístic.

Esta diada lúdica i esportiva és oberta a tota la ciutadania per promoure l’esport dins i fora de la Universitat, fomentar lligams entre els estudiants dels diferents campus i, al mateix temps, donar a conèixer el riu Ebre des de dins. La inscripció es por fer fins al 4 d’octubre i inclou el servei d’autobús gratuït des de Tarragona, Reus i Tortosa fins a Miravet per facilitar al màxim la participació de la comunitat universitària i la població.

El programa, els preus i altra informació com el reconeixement acadèmic es pot consultar al mateix lloc web on cal fer la inscripció. La sortida serà a les 9:30 h a l’embarcador de Miravet, i l’arribada es preveu al voltant de les 14:00 h a l’embarcador de Benifallet, on esperaran els autobusos per a la tornada. El recorregut es pot fer amb piragua individual, amb un preu de 14 euros per a les persones vinculades a Esports URV i de 16 € per a la resta, o amb piragua doble, amb un cost de 28 i 32 euros en funció de la vinculació a Esports URV.

El recorregut de la piraguada té punts d’interès patrimonial com el poble de Miravet i el seu castell templer, el Pas de Barrufemes, amb les imponents parets de roca i frondosa vegetació, l’illa fluvial del Pastisset, on els participants podran parar a fer un descans, o el pas del Galatxo. Es tracta del tram més salvatge i verge de l’Ebre català.

Esta activitat compta amb el suport d’Esport.cat, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) i l’Ajuntament de Benifallet.