L’Ametlla de Mar posarà el nom d'1-O al carrer on es troba la caserna de la Guàrdia Civil

La decisió es prendrà en el Ple Municipal que se celebrarà este dimecres

Avinguda de l'Ensenyament de l'Ametlla de Mar on es troba l'IES Mare de Déu de la Candelera i la caserna de la Guàrdia Civil
Avinguda de l'Ensenyament de l'Ametlla de Mar on es troba l'IES Mare de Déu de la Candelera i la caserna de la Guàrdia Civil | Google Street View
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat el 25 de setembre a les 21:08h
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar proposarà durant el Ple Municipal d'este mes de setembre que l'Avinguda de l'Ensenyament canvie el seu nom per Avinguda de l'U d'octubre. El motiu del canvi és, segons el Consistori, que este és el carrer on es troba l'Institut IES Mare de Déu de la Candelera, lloc de votació utilitzat normalment a la població i que durant el passat 1 d'octubre també va acollir les votacions del Referèndum de Catalunya. "En este carrer és on hi ha el record d'aquells dies que van passar defensar uns drets tan fornamentals com és la participació democràtica i on vam passar uns moments delicats per salvar el referèndum", ha dit l'alcalde, Jordi Gaseni. És dona la circumstància que en esta mateixa avinguda també s'hi troba la Caserna de la Guàrdia Civil. 

Esta decisió s'ha donat a conèixer públicament este cap de setmana, amb una carta enviada per l'alcalde a tots els veïns del carrer per tal anunciar-los la proposta portada al Ple.

Un cop el Ple de l'Ametlla de Mar, que se celebrarà este dimecres, ratifique la proposta, el proper cap de setmana es realitzarà l'acte de descoberta de la nova placa amb el nou nom d'Avinguda de l'U d'octubre, coincidint amb els actes commemoratius de l'1-O.