Els Mossos d'Esquadra detenen un home per 2 robatoris amb força en establiments de Deltebre

L'arrestat ha estat detingut fins a nou ocasions en els últims tres mesos per delictes de la mateixa tipologia

L'arrestat ha estat detingut fins a nou ocasions en els últims tres mesos
L'arrestat ha estat detingut fins a nou ocasions en els últims tres mesos | Albert Segura
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:56h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 17 de setembre, un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre (Baix Ebre), com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força en establiments comercials, un d'ells en grau de temptativa.
 
El passat 8 d'agost la propietària d'un bar de la localitat de Deltebre va denunciar un robatori amb força a l’ establiment. Els lladres hi havien accedit mitjançant el forçament d'una finestra i s'havien emportat els diners que contenia la caixa enregistradora.
 
Posteriorment, el 15 de setembre, la propietària d'un establiment de venda de fruites i verdures, ubicat també a Deltebre, va denunciar que havia estat víctima d'un intent de robatori amb força a la seua botiga on algú havia accedit mitjançant el trencament d'un vidre. En esta ocasió, la denunciant va comunicar que no havia trobat res a faltar, donat que no guardava objectes de valor ni diners a la caixa enregistradora del local.
 
La investigació oberta pels agents arran del primer robatori va concloure el passat dia 17 de setembre amb la detenció del presumpte autor dels dos fets delictius, segons han informat avui en nota de premsa.
 
Es dona la circumstància que l'arrestat ha estat detingut fins a nou ocasions en els últims tres mesos per delictes de la mateixa tipologia.
 
El detingut va passar este dimarts a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa i va quedar en llibertat amb càrrecs.