Cobrixen de pintades unionistes i insults la façana d'una casa particular de la Ràpita

El CDR convoca una concentració de suport i una repintada de la casa | L’ANC i l’Agrupació Musical Rapitenca condemnen l’agressió

Imatge de la façana al carrer del Comte de Floridablanca.
Imatge de la façana al carrer del Comte de Floridablanca. | Sofia Cabanes
Sofia Cabanes
19 de setembre del 2018
Actualitzat el 20 de setembre a les 15:11h
La façana d’una casa del carrer del Comte de Floridablanca de la Ràpita ha aparegut este matí coberta de pintades amb la bandera espanyola, insults i consignes com “Viva España”. A la casa, hi viu una família que té penjats al balcons el llaç groc, una pancarta que demana la llibertat dels presos polítics i una estelada.
 
L’atac és el primer d’estes característiques que es perpetra en una façana particular a la Ràpita, tot i que a la Sénia i Alcanar algunes cases particulars ja havien patit atacs semblants anteriorment.
 

També han aparegut nombrosos insults. Foto: Sofia Cabanes



Les condemnes a l’atac no s’han fet esperar. L’ANC de la Ràpita ha emès un comunicat de comdemna: “En són tan pocs i tan covards, que han de canalitzar la ràbia de no guanyar als carrers (a l'espai públic) malmetent cases privades. No passareu!”. També ha condemnat l’atac l’Agrupació Musical Rapitenca, de la qual n’és músic un dels membres de la família que ha rebut l’atac: “Fem bandera de la música com a element que uneix i cohesiona, amb valors de respecte, convivència, equip i família, que són els mateixos que ens representen com a entitat”, ha expressat l’entitat.
 
Per la seua banda el CDR de la Ràpita també ha convocat una concentració de suport a la família i una repintada de la façana. Serà el proper divendres 21 de setembre a les 19 hores.
 

La façana des d'una altra perspectiva. Foto: Sofia Cabanes