mobilitat

La Plataforma per la millora de la carretera del Poble Nou presenta mocions als plens de la Ràpita i Amposta

La plataforma demana mesures per millorar la seguretat de la carretera que va de la Ràpita al Trabucador

per Redacció, Delta de l'Ebre, 18 de setembre de 2018 a les 16:55 |
El Poble Nou demana una millora de les seues infraestructures viàries | Sílvia Berbís
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Plataforma que demana la millora de la carretera del Poble Nou, ha presentat este dilluns dos mocions, als ajuntaments d'Amposta i la Ràpita, perquè estes siguen tractades als Plens Municipals de la setmana que ve.

Joan Capilla, portaveu de la Plataforma, ha comentat "creiem que és hora que els ajuntaments s'impliquen en una carretera on en un cap de setmana normal poden passar més de mil cotxes i durant èpoques com la Setmana Santa la xifra es duplica. És per això que en esta moció demanem que alguna administració realitze millores, creiem que la Diputació de Tarragona se'n podria fer càrrec, ja que la carretera afecta tant a Amposta com a la Ràpita".


Capilla ha afegit, "el que volem és que se'n faça càrrec alguna administració, que s'incloguen les millores de la carretera en els pressupostos i que abans de la pròxima Setmana Santa s'hagen efectuat actuacions per millorar la seguretat tant dels turistes com de la gent del territori que passa per la carretera".

Pel que fa a la implicació dels ajuntaments, Capilla comenta, "vam fer una petita reunió en l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i en Albert Salvadó, regidor d'Hisenda, de Règim Intern i de Promoció Econòmica, de l'Ajuntament de la Ràpita, allà van mostrar la seua predisposició a estudiar el tema de les millores, però ara als plens vorem com es posiciona cada partit, ja que natros no en formem part de cap".

Per últim Capilla, ha afegit, "tenim el suport de totes les empreses que treballen per la zona, des de l'IRTA a l'Associació d'empreses turístiques del Delta, tots saben que esta carretera és un perill i hem de fer alguna cosa per solucionar-ho".

La Plataforma ara per ara no té accions previstes, "tot dependrà de les decisions que es prenguen en els diferents plens municipals de la setmana, una vegada analitzades les votacions, veurem quines són les accions que realitzem", ha conclòs Capilla.

 

Participació