​Mor una dona d'Amposta en una sortida de via a la T-340 a Deltebre

La víctima és una veïna d'Amposta i tenia 50 anys

Carretera T-340 a Deltebre
Carretera T-340 a Deltebre | Google Street View
Redacció
16 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:53h
Una conductora ha mort este dissabte a la nit a la carretera T-340, al punt quilomètric 15, al terme municipal de Deltebre (Baix Ebre). La víctima és una dona de 50 anys i veïna d'Amposta, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'avís de l'accident es va donar sobre les 21:15 hores. Els primers serveis d'emergència que van arribar al lloc dels fets va ser una dotació de Creu Roja de Deltebre amb un membre aquàtic, que van ser alertats per un veí deltebrenc.

Quan la dotació de la Creu Roja de Deltebre va poder localitzar el lloc del sinistre amb el cotxe al desaigüe, ràpidament, el membre aqüàtic i el veí que havia alertat de l'accident van llençar-se al desaigüe per intentar accedir a l'interior del vehicle. Ho van poder fer per la part posterior del cotxe. Malauradament, quan van poder arribar al cos de la conductora i la van poder traure, van comprovar que no donava resposta vital. 

Posteriorment van arribar les Mossos d'Esquadra, que hi van desplaçar dues patrulles, així com tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar la vida de la conductora.

Els Mossos investiguen encara les causes que haurien provocat l'accident.