Joan Caballol, reelegit president de PIMEComerç a les Terres de l’Ebre

Joan Caballol.
Joan Caballol. | Cedida
Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:00h

El tortosí Joan Caballol i Angelats ha estat reelegit president del consell territorial de  PIMEComerç a les Terres de l’Ebre i continuarà així al capdavant de les tasques de la sectorial al territori.
 
Caballol ha agraït la confiança dipositada pel president de PIMEComerç, Àlex Goñi, i Josep González, president de PIMEC, en ser reelegit: “Després de tota la faena desenvolupada en els darrers anys, en queda encara molta per la interrelació entre les diferents associacions de Terres de l’Ebre, la millora de la gestió, la formació i el prestigi del comerç com a motor decisiu per al desenvolupament del territori davant els importants reptes de competitivitat, proximitat i modernització dels propers anys”, ha manifestat.
 
Goñi, per la seua banda, confia de nou en Caballol per formar part de l’equip que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial.
 
En la seua faceta política, Caballol va ser un dels màxims dirigents de l’extinta Unió a les Terres de l’Ebre, regidor a l’Ajuntament i, més recentment, número 3 a les llistes del PSC, com a representen d’Units per Avançar, en les eleccions del 21-D al Parlament.