Descobrixen una plantació de marihuana amagada entre uns tarongers a Godall

El detingut és un home de 29 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Santa Bàrbara

La plantació de marihuana trobada a Godall
La plantació de marihuana trobada a Godall | Cedida
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:52h
Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat una plantació de marihuana en una explotació agrícola del terme municipal de Godall, després de descobrir amagada entre una plantació de tarongers 47 plantes de marihuana en fase adulta.

L'operatiu es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana que es trobaria en una explotació agrícola destinada al cultiu de taronges.

Arran de la informació obtinguda es van establir diversos operatius encaminats a la localització d'esta explotació i un cop situada en el terreny es va procedir a mantenir contacte amb el titular de la finca, qui desconeixia l'existència del cultiu il·lícit, comunicant als agents que la explotació se l'havia cedit a un ciutadà romanès de la localitat de Santa Bàrbara per a la cura i manteniment de la finca.

Un cop obtingut el consentiment del titular de l'explotació els agents van accedir a la finca, comprovant com dissimulades entre la plantació de tarongers es trobava una plantació de marihuana, que utilitzava el sistema de reg, aplicació de fitosanitaris i abonament connectats al sistema de reg principal de la resta de tarongers que es conreaven a la parcel·la.

L'operació ha permès desmantellar una plantació de marihuana composta per 47 plantes en fase adulta amb un pes de 114 quilos, 1 quilo de cabdells de la mateixa substància i material per al cultiu i elaboració de la substància.

El detingut és un home de 29 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Santa Bàrbara, al qui se li imputa un suposat delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents), un cop va prestar declaració en dependències policials va ser posat en llibertat a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta.