Torrent i Aragonès visitaran Forcadell a la presó durant el matí de la Diada

El president del Parlament i el vicepresident del Govern aniran al centre penitenciari de Mas d'Enric abans de participar en la manifestació de l'ANC a la Diagonal

Carme Forcadell i Roger Torrent en una imatge d'arxiu
Carme Forcadell i Roger Torrent en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:00h
El president del Parlament, Roger Torrent, i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, visitaran este dimarts Onze de Setembre l'expresidenta de la cambra Carme Forcadell a la presó de Mas d'Enric, al Catllar a les 12 hores. Posteriorment, a les 12.45 h, Torrent i Aragonès faran declaracions als mitjans de comunicació a la sortida del centre penitenciari.

Els dos dirigents republicans es trobaran amb Forcadell després de l'ofrena floral del matí al monument de Rafael Casanova, i abans de participar en la manifestació a la Diagonal que convoquen l'ANC, Òmnium i l'ACM sota el lema "Fem la República Catalana".

Torra va visitar Forcadell el 21 d'agost 

El president de la Generalitat, Quim Torra, va visitar l'expresidenta del Parlament el passat 21 d'agost. Poc més d'una hora va ser el temps que va el màxim representant del Govern va estat a Mas d'Enric. En una piulada, va afirmar que Forcadell "segueix ferma i decidida, denunciant la injustícia de ser a la presó per haver permès uns debats!".
  L'expresidenta del Parlament va ser traslladada a la presó del Tarragonès després de sol·licitar-ho per poder estar més a prop de la seva família. Forcadell està privada de llibertat des del 23 de març d'enguany, primer va estar a Alcalà Meco a Madrid i el 4 de juliol va ser traslladada a la de Puig de les Basses, a Figueres, on compartia mòdul amb l'exconsellera Dolors Bassa.