L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa inicia el primer trimestre amb més d'una vintena de cursos

El centre ofereix formació en ceràmica, pintura, gravat, restauració, educació per l'art i cursos especialitzats per a un públic molt ampli

Escola d'Art de la Diputació a Tortosa.
Escola d'Art de la Diputació a Tortosa. | Cedida
Redacció
05 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:13h
L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa es prepara per un nou inici de curs aamb més d'una vintena cursos per al primer trimestre, que arrencaran el 19 de setembre. Hi haurà cursos de ceràmica, pintura, dibuix, gravat, restauració, educació per l'art, especialitzats i la introducció a la conservació preventiva dels béns culturals que es realitzarà a diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona.La matrícula es podrà formalitzar a partir del 10 de setembre a la secretaria del centre.
 
Enguany, l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa presenta la seua oferta educativa orientada a nous objectius acadèmics: la professionalització, l'educació i la sensibilització artística. En este sentit, l'escola oferirà, per primer cop, cursos amb reconeixement acadèmic i certificats d'aprofitament. També reforçarà l'oferta dels cursos matinals, les formacions per ajuntaments i entitats i l'aposta pels programes de sensibilització artística.
 
Els cursos de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa s'adrecen a alumnes, professionals i industries de l'art, artistes, ajuntaments, entitats, interessats en aprendre art, cultura i conservació amb esperit creatiu i innovador. El dijous 6 de setembre s'oferirà una reunió informativa sobre els cursos oberta a futurs alumnes i interessats en la formació del centre. La sessió tindrà lloc a les 18.00 hores. A la web www.dipta.cat/eadtortosa també es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa i la formalització de la matrícula.
 
L'exposició col·lectiva 'Blaus', realitzada pels alumnes del darrer curs de ceràmica, inaugurarà   oficialment el curs 2018-2019 el proper 19 de setembre a les 19 hores al centre.