Tortosa acollirà un acte de Societat Civil Catalana per recordar els fets del setembre passat

L'acte es realitzarà este divendres 7 de setembre al Centre Cívic de Ferreries i hi participaran membres del PSC, el PP i Ciutadans

Societat Civil Catalana realitzarà un acte a Tortosa
Societat Civil Catalana realitzarà un acte a Tortosa | Adrià Costa
Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:47h
Societat Civil Catalana celebrarà un acte al Centre Cívic de Ferreries este divendres a partir de les 19 h per commemorar el quart aniversari de l'agrupació a les Terres de l'Ebre. L'acte anomenat, "Els fets de setembre. Un cop a la democràcia", recordarà les resolucions aprovades el 6 i 7 de setembre de 2017 al Parlament de Catalunya.

L'acte tindrà dos parts: en la primera "Quan succeïx l'inesperat. El naixement de Societat Civil Catalana a les Terres de l'Ebre", hi participaran Josep Ramon Bosch, president de la Fundació Joan Boscà, Joaquim Coll, exvicepresident de SCC, Robert Albiol, coordinador de SCC a l'Ebre, i Ricard Lleixà, secretari de SCC a l'Ebre.

La segona part estarà dedicada al col·loqui "6 i 7 de setembre. Memòria del Cop a la democràcia", on participaran Pere Lluís Huguet, president de Llibertats, Enric Millo, exdelegat del Govern d'Espanya a Catalunya, David Pérez, diputat del PSC i secretari 2n de la Mesa del Parlament, Lorena Roldán, diputada i senadora de Ciutadans, Santi Rodríguez, diputat i secretari general del PPC. L'acte el conclourà José Rosiñol, president de Societat Civil Catalana.