El ceramista Joan Panisello exposa part de la seua obra al Museu de la Mar de l'Ebre

Panisello va resultar guanyador del Premi d’Escultura Agustí Vizcarro 2017

Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:36h
Cartell de l'exposició.
Cartell de l'exposició. | Cedida
El proper 6 de setembre s’inaugurarà al Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita l’exposició "Binomi Arbre-Home a les Terres de l’Ebre", del ceramista jesusenc Joan Panisello, un dels principals ceramistes catalans. Panisello compta amb una ampla i exitosa trajectòria de més 50 anys, i les seues obres estan incloses en els fons de més de 80 museus, fundacions, i centres públics de tot el món.

L’exposició acollirà 5 de les seues obres més destacades d’esta col·lecció d’escultures realitzades amb ceràmica refractària cuita a 1300ºC i creades a partir de diversos dels arbres monumentals de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. Entre elles hi ha l’obra amb la que va guanyar l’edició 2017 del Premi d’Escultura Agustí Vizcarro, realitzada a partir d’una de les oliveres mil·lenàries de la finca de l’Arion.

Les obres seleccionades estaran acompanyades, per primer cop, d’un reportatge fotogràfic del procés de creació d’aquestes peces tant singulars, així com de dos plafons ceràmics del mateix autor.

La mostra es podrà visitar fins al proper 7 d’octubre i l’entrada és gratuïta.