El Banc d'Aliments recull 6.500 kg de menjar durant les Festes de la Cinta

La festa del xiquet de l’HTVC, l’ofrena de la Cinta i el concert final de festes dels Quicos han estat els tres actes on s’ha recollit aliments

Alguns dels aliments recollits durant les Festes de la Cinta.
Alguns dels aliments recollits durant les Festes de la Cinta. | Cedida
Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:04h
Les tres recollides dutes a terme en durant les Festes de la Cinta de Tortosa organitzades pel Banc dels Aliments han aconseguit un total de 6.500 kg d’aliments.

La campanya “la Fam no fa Vacances” ha tingut tres focus a la capital del Baix Ebre: a la Festa del Xiquet de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, a l’Ofrena a la Mare de Déu de la Cinta, on enguany a més de col·laborar les entitats també van podien fer-ho els particulars, i també al concert de fi de festa dels Quicos.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut agrair a tots aquells que ho han fet possible: “Voldria agrair als voluntaris i organitzadors, gràcies a ells han estat possibles estes tres recollides”. “Gràcies a la solidaritat de molts tortosins i tortosines el Banc dels Aliments podrem seguir ajudant aquells que més ho necessiten. Transformarem els donatius econòmics en aliments, fet que ens permetrà haver recollit un total de 6.500 quilos en només tres dies”.

Des del Banc dels Aliments han recordat també, que malgrat repartir més de 500.000 quilos durant l’any, només poden cobrir una menjada diària dels que més ho necessiten. En esta línia, el Ologaray ha indicat que “la feina del Banc dels Aliments segueix, malgrat ara hem recollit prop de 6 tones i mitja, però això representa només un 1% que repartim al llarg de l’any”. “Tornarem a necessitar l’ajuda de tothom a finals d’any, on es durà a terme la 10ª edició del Gran Recapte”, ha conclòs Ologaray.