Eduard Punset protagonitza l'espot de la Festa del Tren 2018 de Móra la Nova

L'esdeveniment tindrà lloc el 6 i 7 d'octubre

Punset ha volgut col·laborar amb el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova per donar a conèixer la Festa.
Punset ha volgut col·laborar amb el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova per donar a conèixer la Festa. | Cedida
Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:22h


El prestigiós comunicador científic Eduard Punset és el protagonista, junt amb el Grup de teatre l’Estació, del nou espot publicitari del Museu del Ferrocarril de Móra la Nova. El rodatge va tenir lloc durant el mes de juny i ara veu la llum en l’inici de la campanya de promoció de la Festa del Tren 2018, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre.

En breu es presentarà el programa que, com l’any passat, vindrà ple d’activitats adreçades a tot tipus de públic i, en especial, a les famílies que disposaran d’una oportunitat per gaudir del món del ferrocarril des d’una perspectiva diferent.

Eduard Punset és advocat, economista i divulgador científic. Gran coneixedor del patrimoni industrial, Punset ha volgut col·laborar amb el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova per donar a conèixer la Festa del Tren i les instal·lacions de l’equipament.

A l’espot apareix acompanyat dels membres del grup local de teatre “L’Estació” que també són els responsables de la visita teatralitzada que es representa al museu en diverses ocasions al llarg de l’any, “Un passegi per l’estació”, i que en esta edició de la Festa del Tren es representarà per primer cop en la seva versió final íntegra. El darrer ingredient d’esta col·laboració ha estat Ribera Produccions, encarregada de totes les fases de producció de l’espot.