Detingut un home acusat de matar-ne un altre a la Ràpita

El cos de la víctima va ser trobat el 2 d'agost en avançat estat de descomposició

Vehicles dels Mossos d'Esquadra
Vehicles dels Mossos d'Esquadra | Jonathan Oca
ACN
31 d'agost del 2018
Actualitzat el 01 de setembre a les 18:29h
Els Mossos d'Esquadra van detindrer dimecres passat, 29 d'agost, un home, de 45 anys i de nacionalitat espanyola, acusat de matar-ne un altre a la Ràpita. Un veí va trobar el 2 d'agost el cos de la víctima en avançat estat de descomposició en una finca rústica de la Partida d'en Carrasca. Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses patrulles que van constatar els fets. El cadàver estava indocumentat i tenia signes evidents de violència.

L'autòpsia va determinar que es tractava d'un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola que compartia pis amb el seu presumpte homicida. Segons les primeres investigacions, els dos homes es van barallar i la discussió va acabar amb la mort d'un d'ells.

El 29 d'agost els Mossos d'Esquadra van posar en marxa un dispositiu policial que va permetre localitzar i detindre a Reus el presumpte agressor. El detingut, que té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, ha passat aquest divendres al matí a disposició judicial i se l'acusa d'un delicte d'homicidi dolós.