La policia local d'Amposta amplia la seua plantilla amb dos nous agents

El cos, que ha adquirit també un nou vehicle policial equipat per al trasllat de persones detingudes, disposarà d'un total de 38 policies

El nou cotxe i els nous agents de la Policia Local d'Amposta
El nou cotxe i els nous agents de la Policia Local d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Redacció
28 d'agost del 2018
Actualitzat el 29 d'agost a la 13:03h
La policia local d'Amposta ha incorporat dos nous agents que permeten ampliar la plantilla fins a 38 persones. L'Ajuntament, que ja va contractar dos nous policies el primer trimestre de 2018, té previst incorporar-ne dos més fins a finals a d'any. Durant enguany, a més, ha entrat a formar part de la plantilla una agent femenina: l'última que es va incorporar al cos va ser l'any 2000.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha remarcat la voluntat del seu govern d'"adequar el cos policial a la necessitat" de la ciutat. A més de les noves incorporacions, el consistori ha adquirit també un nou vehicle policial equipat amb el kit de trasllat de persones detingudes que ha de permetre garantir la seguretat dels agents i dels mateixos detinguts. Una de les principals mancances que tenia el parc mòbil del cos, segons ha subratllat Tomàs. Es tracta a més, d'un vehicle híbrid, el tercer d'estes característiques de la policia local, que ja disposa d'un 45% de vehicles respectuosos amb el medi ambient. En este sentit, l'alcalde ha avançat que pròximament s'adquiriran dos noves motos elèctriques.