Veïns de l’Ametlla de Mar es manifesten contra el soroll nocturn a l'entorn dels bars musicals

L'alcalde assegura que s'han obert expedients per resoldre la problemàtica

Manifestació nocturna de veïns, la matinada de diumenge, a l'Ametlla de Mar.
Manifestació nocturna de veïns, la matinada de diumenge, a l'Ametlla de Mar. | La Cala Ràdio
Redacció
28 d'agost del 2018
Actualitzat el 29 d'agost a la 13:03h
Desenes de veïns de l’Ametlla de Mar han sortit este cap de setmana en manifestació nocturna per queixar-se del soroll que, des de fa anys, es genera a l’entorn dels bars musicals de la població, concentrats al carrer Cervantes. Una molèstia que els impedix descansar a les nits durant els caps de setmana d’estiu. Es queixen de la poca implicació municipal però l’Ajuntament assegura que s’han obert expedients per resoldre la problemàtica.

Els veïns van acudir la matinada del diumenge davant les portes dels bars musicals amb pancartes per exposar les seues queixes pels efectes de la contaminació acústica que patixen els que viuen a les proximitats del carrer Cervantes.

“Tothom a l’Ametlla sap el que passa perquè este martiri fa més de 20 anys que dura”, ha afirmat un dels veïns afectats, Juan José Jové, en declaracions a La Cala Ràdio. “El nivel de decibels pasa de 80 i la Policia Local diu que només vindrà en cas de conflictes grossos o si no, ni es presenta; creiem que això que denunciem és d’una gravetat absoluta i després de 20 anys, tot seguix igual”, ha lamentat.

L’Ajuntament, per la seua banda, lamenta les molèsties que patix el veïnat i assegura que hi ha expedients oberts per resoldre esta problemàtica. “Lamentem que els veïns dissabte se sentíssin molestos fins al punt d’haver de sortir al carrer; estem a l’estiu i és difícil controlar que tothom estiga a gust”, ha afirmat l’alcalde, Jordi Gaseni. “S’han obert expedients per l’horari de tancament i el soroll, que seguixen el seu curs; som escrupulosos en intentar que hi haja les mínimes molèsties, sent sabedors que és difícil compatinar que els drets de tots estiguen garantits”, ha afegit.