Apareixen noves pintades de llaços grocs en elements del Poblat Iber de Tivissa

L'alcalde, Jordi Jardí, ho ha fet públic a les xarxes socials, visiblement molest perquè Tivissa s'ha convertit en objectiu dels vàndals

Pintades aparegudes al Poblat Iber de Tivissa
Pintades aparegudes al Poblat Iber de Tivissa | Cedida
Redacció
23 d'agost del 2018
Actualitzat a les 15:23h
Tivissa s'ha convertit en el centre d'una lluita per protegir el patrimoni de pintades de llaços grocs. Després que l'alcalde denunciés a les xarxes socials i als Mossos d'Esquadra l'aparició de llaços grocs en diferents elements patrimonials de Tivissa, com les àmfores i un cartell a l'entrada, estes s'han netejat i ja tornen a lluir sense pintades. 

Ara l'objecte dels vàndals han estat diferents elements del poblat iber el Castellet de Banyoles, allunyat del centre urbà, i que permet una major facilitat a l'hora de realitzar actes vandàlics. Així ho ha denunciat Jordi Jardí, on visiblement enfadat ha mostrat el seu rebuig a les noves pintades.


Les noves pintades han estat afegides a la denúncia que l'ajuntament va presentar als Mossos, preguntat pel motiu d'estes pintades, l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, afirma que "sabem que en el moment en què ens vam convertir en notícia a nivell nacional per lluitar contra el vandalisme, hem fet que molta gent es fixés en Tivissa i que el nostre poble acabe sent l'objectiu de diferents grups. Nosaltres sabem al costat de qui estem, d'aquells que lluiten per la llibertat i que respecten la discrepància, i per això, encara que embruten, nosaltres seguirem netejant, perquè estos són actes de covardia". 

L'alcalde també ha volgut remarcar "a Tivissa volem ser notícia per accions que enriqueixen el nostre patrimoni, com la d'este dissabte on posarem en marxa de forma definitiva el Centre Ilercavònia, que fa un mes va inaugurar el President Torra".