El Tradicionàrius arriba dissabte a Roquetes amb un cartell de luxe per celebrar la seua 25a edició

Durant tota la jornada actuaran grups de música tradicional com els Quicos, Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra' o Kepa Junkera & Sorginak

Kepa Junkera, un dels protagonistes del Tradicionàrius
Kepa Junkera, un dels protagonistes del Tradicionàrius | Cedida
Redacció
22 d'agost del 2018
Actualitzat a les 19:12h
El Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre arriba a la seua 25à edició i ho fa amb un cartell de luxe per a tots els amants de la música tradicional. Serà este dissabte 25 d’agost a l’hort de Cruells a partir de les 21h.

Una de les novetats és que a les 20.30h s’inaugurarà l’exposició dels 25 anys del Tradicionàrius. El regidor de Roquetes, Sisco Ollé assegura que “el que ens fa més il·lusió són els 25 anys de música popular que portem, encara que hem de dir que creiem que algunes Administracions no ens ajuden com pensem que hauria de fer, sí que n’hi ha algunes que ho fan, com la Generalitat, però en canvi n’hi ha d’altres de les que no hem tingut gairebé cap noticia en estos 25 anys”.

Amb entrada gratuïta es podran gaudir de diferents concerts, com el de Joseret i Rondalla acompanyats dels grallers de Roquetes, després serà el torn de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que també celebraran el seus 25 anys amb un concert especial amb la Banda de la Lira de Roquetes, un concert que acollirà 25 músics dalt de l’escenari.

Després actuarà Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil, presentant el seu nou espectacle Nus. I tot seguit serà el torn de Kepa Junkera & Sorginak, “el concert que ens fa més il·lusió, ja que Kepa és el primer nivell dins la música tradicional”, afirma Ollé. Per finalitzar els concerts pujaran a escena el Trio Micu i els Calamars amb rumba catalana i dj Mussol, que donarà per finalitzada l’edició d’enguany del Tradicionàrius.