Consternació a la Ràpita per la mort del regidor Carlos Sanchis

El regidor d'ICV-La Ràpita ha mort als 58 anys després d'una llarga malaltia

El regidor Carlos Sanchis, en una imatge d'arxiu l'any passat.
El regidor Carlos Sanchis, en una imatge d'arxiu l'any passat. | Sofia Cabanes
Redacció
22 d'agost del 2018
Actualitzat el 23 d'agost a les 10:34h
L'Ajuntament de la Ràpita ha expressat este matí el seu més sentit condol per la mort del regidor municipal i portaveu d'ICV Carlos Sanchis, als 58 anys i després d'una llarga malaltia, i ha mostrat el seu suport i acompanyament a la família i amics.

L'Ajuntament també agraix la implicació que Carlos Sanchis ha tingut des del primer moment en la gestió municipal així com la tasca que ha dut a terme, al front de les regidories d'Atenció a les Persones i de Medi Ambient.

"Estem profundament consternats i tristos per la mort de Carlos Sanchis, que ha estat un excel·lent company i un bon servidor públic, i que en tot moment ens ha encomanat les seves ganes de tirar endavant els projectes amb els quals vam encetar esta legislatura compartida, al servei de tots els rapitencs i rapitenques i especialment de les persones més desafavorides. En nom de tot l'Ajuntament, agraixo la seua tasca, també en l'àrea de Medi Ambient, la il·lusió que hi ha posat sempre, i sento una immensa pena sobretot per acomiadar l'amic Carlos", ha afirmat l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

També el seu partit, Iniciativa, ha expressat el seu condol a través de les xarxes socials:
 
Carlos Sanchis, que era regidor de l'Ajuntament de la Ràpita des del 2015, va néixer a Vallada l'any 1960. Havia estat patró, al front de la Salvamar Achernar, des del 2009 fins al 2016,i anteriorment, des del 1992 fins al 2006, patró a la Salvamar Sant Carles. També ha estat un històric de la defensa del territori i de la cooperació internacional. Actualment era coordinador d'ICV a la Ràpita.