El llagut Lo Sirgador oferix concerts a bord navegant per l’Ebre a Tortosa

Dins del cicle Música al Riu'18, s'han programat sis actuacions

Una de les actuacions musicals del Cicle Música al Riu'18, a bord de Lo Sirgador.
Una de les actuacions musicals del Cicle Música al Riu'18, a bord de Lo Sirgador. | Cedida
Redacció
22 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:38h
El llagut Lo Sirgador de Tortosa ha començat a oferir concerts a bord mentre navega per l’Ebre a Tortosa, dins del Cicle Música al Riu’18. Es tracta de trajectes de 90 minuts durant els quals es fa un recorregut des de l’illa dels Bous fins a la Xiquina, embarcant al Mercat, i en els que es fan actuacions musicals, a càrrec de Lo Jazzman, Pili Cugan i Carlos Lupprian –estos dos concerts ja s’han fet-, Enric Panisello, este proper diumenge, de nou Lo Jazzman el divendres 31 d’agost, Albino Tena el 9 de setembre i Havaneres amb el grup Arrel dels Ports el 19 de setembre.

“Es tracta d’un projecte d’integració de cultura i natura que busca la combinació perfecta d’un entorn privilegiat, amb la millor llum del dia coincidint amb la posta de sol, la excepcional sonoritat que ens aporta el riu Ebre, i un ambient íntim per gaudir d’uns concerts molt especials. Tot això acompanyat d’una copeta de cava per a fer-ho més festiu”, ha explicat Jordi Domingo, gerent de Lo Sirgador.

Tot i que els concerts es programen un cop per setmana, Lo Sirgador funciona tot l’any els dissabtes i festius, i també entre setmana en temporada alta, mentre el temps i les condicions del riu acompanyen. Els horaris de sortida es van actualitzant periòdicament en funció de la meteorologia i les hores de llum.

El preu dels viatges del Cicle Música al Riu’18 són 15 euros per als adults i 8 per als menors fins a 12 anys.