La Ràpita atreu 7.000 visitants al Food&Fashion malgrat haver retardat un dia l’obertura per la pluja

L’increment de l’espai disponible i també de l’oferta de moda, gastronòmica i infantil, lligat a l’atractiu cartell musical, han consolidat l’èxit en la tercera edició

La tercera edició del Food&Fashion, a l'esplanada de la Marina.
La tercera edició del Food&Fashion, a l'esplanada de la Marina. | Cedida
Redacció
21 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:22h
Set mil entrades venudes, malgrat haver hagut de retallar un dia degut a la pluja, en la tercera edició del Food&Fashion celebrada el cap de setmana a la Ràpita. L’organització fa una valoració positiva de l’esdeveniment, "perquè malgrat les condicions meteorològiques adverses que van fer endarrerir un dia l'obertura del Food&Fashion, l’afluència de visitants s’ha mantingut respecte a l’anterior edició i les vendes han crescut, atenent també a l’increment de l’oferta”, segons ha explicat Toni Subirana, responsable de l’empresa organitzadora SIE SB.

La pluja de divendres va obligar a la organització a cancel·lar el primer dia. Tot i esta incidència, que va dixar els aparells elèctrics inutilitzats, la tercera edició del Food&Fashion es va celebrar dissabte i diumenge amb gran afluència de visitants. “Es tracta d’una proposta que atén a la perfecció totes les necessitats d’oci que pot tenir una família per passar una tarda i nit d’agost fantàstica i que, a més a més, es fa en un marc únic i permet gaudir de la Ràpita com a municipi que és i vol consolidar-se com a pol d’atracció turística al territori”, afirma l’alcalde, Josep Caparrós.

Enguany, l’esdeveniment ha augmentat l’oferta d’oci en tots els seus vessants i ha augmentat també l’espai, ja que el festival ha passat de sis mil a 15 mil metres quadrats ocupats a l’esplanada de la Marina, on s’han reunit una trentena d’expositors de molts punts diferents de Catalunya i també del nord del País Valencià, així com una vintena de Food Trucks que han ofert una variadíssima oferta gastronòmica.

La part musical de dissabte va tenir un punt ebrenc amb el cantautor de Miravet Èric Vinaixa, i Cesk Freixas, que compta ja amb una llarga trajectòria musical i diversos premis Enderrock. I diumenge, l’islandès Halldor Mar, que actualment presenta el programa Katalonski a TV3, va oferir un concert a l’escenari del F&F amb gran assistència de públic.