L'1 de setembre arriba una nova edició del TEDxYouth Amposta

Una edició que vol implicar més als assistents i posar-los en contacte amb les ponències

La imatge del TEDxYouth Amposta 2018
La imatge del TEDxYouth Amposta 2018 | Cedida
Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 16:49h
Dissabte 1 de setembre es celebrarà una nova edició del TEDxYouth Amposta, una quarta edició, en la que els joves ampostins volen seguir aprenent, connectant i creixent en tots els sentits. Esta edició, que se celebrarà a l’Auditori de la Unió Filharmònica, té com a lema "No limit for us", amb el que els joves volen transmetre al món, que no existeixen ni límits ni barreres que puguen aturar el seu talent.
 
Ja es poden adquirir les entrades a través de la web amb un límit de 300. Els menors de 16 anys tenen entrada gratuïta i els majors o igual a 16 anys tenen un cost de 5€, l'esdeveniment començarà a les 16h de la tarda i acabarà a les 20h, dividint-se en dos blocs separats per un berenar.
 
Este any han tingut moltes propostes de ponents, tantes que han hagut de fer un càsting per poder seleccionar-los. Els ponents provenen de les Terres de l'Ebre però també de Lleida, Girona, Barcelona i, fins i tot, una ampostina que ve des de Londres. Tots ells invitaran als assistents a reflexionar i plantejar-se temes com la literatura, ciència, tecnologia, vida, salut mental, ciberassetjament, educació, tolerància, emprenedoria, dansa, medi ambient i sostenibilitat.
 
En esta edició del TEDxYouth@Amposta 2018 el públic s’implicarà més que mai, ja que els ponents experimentaran amb la participació dels assistents, implicant-los amb les ponències i permetent que tinguen un contacte més directe amb elles. També hi haurà una activitat participativa amb l'objectiu d’extreure propostes per a la retenció, potenciació i atracció del talent a les Terres de l’Ebre