Més d'un centenar de joves participen a la quarta edició del Voltasoques a la Ràpita

Les activitats inclouen paddlesurf, vela, caiac, wake i bicicleta, i culminaran en la Cursa Voltasoques el 31 d'agost

Les activitats nàutiques centren el programa del Voltasoques.
Les activitats nàutiques centren el programa del Voltasoques. | Cedida
Redacció
08 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:45h
Més d’un centenar de nois i noies prenen part enguany a la quarta edició del Voltasoques, una proposta lúdica organitzada per la regidoria de Joventut de la Ràpita per apropar els adolescents i joves d’entre 12 i 16 anys a les activitats nàutiques que ofereix la badia dels Alfacs.

Després d’una primera fase abans de festes, esta setmana s’han tornat a emprendre les activitats, que inclouen paddlesurf, vela, caiac, wake i bicicleta i que es combinen amb altres activitats de caire més cultural per conèixer la Ràpita amb més profunditat.

“El Voltasoques és una iniciativa que va néixer fa tres anys per cobrir una mancança de lleure en unes edats determinades i que de seguida va tenir molta acceptació perquè ofereix una proposta activa als nois i noies que ja no van als campus d’estiu o esplais i que poden tenir tots els matins ocupats amb esports nàutics que els diverteixen a preus econòmics”, ha explicat el regidor de Joventut, Rafa Balagué.

Una setmana de Voltasoques té un cost de 40 euros, i dos setmanes, 60 euros. A mesura que avancen en els cursets, amb els monitors Lluc i Ivan, els joves agafen més destresa en la pràctica dels esports aquàtics.

La última setmana d’agost, tots els participants durant l’estiu estan convidats a preparar la Cursa Voltasoques que tindrà lloc el 31 d’agost i que està oberta a tothom que s’hi vulgui inscriure. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al 977 740062.