Ja tenim guanyadores del sorteig de la Partinando Show Festival d'este dissabte!

Si encara no tens entrades, t'informem de com adquirir-les!

Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:12h
Horaris dels concerts de la Partinando Show Festival.
Horaris dels concerts de la Partinando Show Festival.
Ja està tot apunt. Falten poques hores per al que segurament será el festival de l’estiu més important a les Terres de l’Ebre. Este dissabte 4 d’agost l’estadi municipal de la Devesa acollirà el concert de 3 grups mítics del pop espanyol : Seguridad Social, Los Rebeldes i La Unión i ho farà en el marc de la Partinando Show Festival, un esdeveniment amb més de 10 hores de música.

Les últimes entrades que queden encara es poden adquirir anticipadament per 25 euros als establiments Tradicionàrius d’Amposta, Tortosa i la Ràpita o a través d’internet al portal www.partinandoshow.com. El mateix dia del concert, en cas que en queden, les entrades tindran un cost de 30 euros.

Dos persones, però, hi podran anar gratuïtament gràcies al sorteig organitzat per l’aguaita.cat en col·laboració amb l’organització del festival. Han estat més de 300 les persones d’arreu del territori les que han participat durant esta última setmana. Les afortunades en aconseguir una entrada cadascuna han estat:

Eva Roig – Amposta
Esther Juani – La Ràpita

Així ho ha determinat la nostra aplicació de sortejos:
 


Tots aquells que hagueu participat o els que esteu interessats en viure la nit de dissabte, eu de tenir en compte que l’obertura de portes a l’Estadi Municipal de la Devesa es farà a els 20:00 de la tarda i ja des de les 20.30h hi haurà música en directe de la mà de la Finestra buida, conjunt que versionen grups com The Rolling Stones, The Beatles o U2. El primer grup en actuar després serà la Unión, a les 10 de la nit. Els seguiran los Rebeldes (23.30h) i Seguridad Social (01:00 h). Cadascun dels grups oferirà un concert individual d’1 hora i 15 minuts aproximadament en què interpretaran tots els èxits que els han dut a la fama.

La nit es rematarà, com és habitual, amb una Partinando que començarà a partir de les 2.30 h, amb tot allò que ens té acostumats Fernando Garcia: èxits de tots els temps, ballarins a l’escenari i molt de show.

Mentrestant, a l’entrada de l’estadi i durant tota la nit, hi haurà un asador argentinoque oferirà entrepans i especialitats argentines per a tots aquells que vulguen sopar.