Tres ferits en un xoc lateral entre dos cotxes a la urbanització Tres Cales de l'Ametlla de Mar

Els serveis d'emergències van haver d'excarcerar els ocupants d'un dels vehicles

Imatge d'un dels vehicles sinistrats.
Imatge d'un dels vehicles sinistrats. | La Cala RTV
Redacció
30 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:47h
Una col·lisió lateral entre dos vehicles al carrer Arc de Sant Martí va deixar tres ferits divendres passat a la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar, segons ha informat La Cala RTV. Els ocupants dels vehicles van patir traumatismes de diferents graus.

Eren sobre les 22.15 hores quan dos turismes de matrícula francesa van xocar lateralment provocant de retruc que un dels cotxes xoqués contra un pal elèctric. Esta maniobra va provocar que el cotxe quedés amb les portes enfonsades i els equips d’emergències haguessen d’excarcerar els ocupants del vehicle, que havien quedat atrapats.

En el dispositiu hi va intervindre el SUM, el SEM, la Policia Local i els Bombers. Els tres ocupants presentaven traumatismes, un d’ells d’estat greu i els altres dos en estat menys greu, i van ser traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Una hora i mitja abans es va produir un altre accident a l’N-340, a l’entrada de la urbanització Calafat, concretament al punt quilomètric 1118. El xoc es va produir per encalç -per darrera- entre dos vehicles i no va causar ferits.