Un centenar de cotxes participen a la Marxa per la República

La marxa va acabar en un dinar popular a Riba-roja d'Ebre

Foto de família de la gent de Ponent i de Flix a la Marxa per la República
Foto de família de la gent de Ponent i de Flix a la Marxa per la República | ANC TE
Redacció
30 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:46h
Este diumenge 29 de juliol, en una jornada molt calorosa, un centenar de cotxes han participat en la Marxa per la República que ha organitzat l'ANC Terres de l'Ebre i que ha recorregut les Terres de l'Ebre, des de Deltebre fins a Riba-roja d'Ebre. 

A l'inici, Lluís Soler, alcalde de Deltebre, els va acomiadar des del pont Lo Passador; durant el recorregut, s'hi van anar sumant la gent vinguda de totes les Terres de l'Ebre, fins a acabar la marxa en un dinar popular a Riba-roja d'Ebre, amb els tiquets exhaurits.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, amb la Marxa per la República Foto: ANC TE


La marxa ha reivindicat la defensa de la república i la llibertat, i durant el recorregut s'ha pogut escoltar una carta escrita per Jordi Sánchez des de la presó de Lledoners, en ella es fa referència a les Terres de l'Ebre com a territori combatiu i que va reivindicar en força el lema Lo riu és vida. També agraïx a Irene Negre el seu treball al capdavant de l'ANC TE i explica com, tot i haver millorat les seues condicions, continua sent dur el seu pas per la presó. El dinar va comptar amb la presència de la Rondalla dels Ports.

Els cotxes de la Marxa per la República Foto: ANC TE


La carta que ha escrit Jordi Sánchez per a la gent que ha participat en la Marxa per la República de les Terres de l'Ebre.