Deltebre Dansa tanca la 14a edició amb gairebé 12.000 espectadors

En les darreres dos setmanes el certamen ha oferit més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis

Com sol ser habitual, durant les dos setmanes de festival, la carpa del Deltebre Dansa s'ha omplert d'espectadors.
Com sol ser habitual, durant les dos setmanes de festival, la carpa del Deltebre Dansa s'ha omplert d'espectadors. | Albert Vidal / Vèrtex Comunicació
Redacció
30 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:54h
El Festival Deltebre Dansa 2018 ha tancat les portes de la seua 14a edició este cap de setmana amb gairebé 12.000 espectadors que han pogut gaudir d'una agenda artística amb més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis.

El festival ha acollit enguany 185 participants professionals d'una cinquantena de països, 22 tallers professionals, 200 participants principiants, 5 tallers d'iniciació gratuïts i 23 professors de reconeguda trajectòria internacional.
 
Segons destaquen els organitzadors, la 14a edició ha estat marcada per les millores qualitatives tant en la programació artística com en la branca de formació. D'esta manera, l'articulació entre clàssics com La Nit Solidària i del Circ, noves propostes com ara el circuit Deltebre, atracció natural i espectacles com Cuculand souvenir, la nova creació de Roberto Olivan, ha aconseguit èxit d'assistència i "fer que Deltebre vibre gràcies a les arts", tal com afirmava en l’acte de cloenda el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.
 
Roberto Olivan, fundador i director artístic del festival, va fer un extens agraïment a totes les persones que han fet possible este gran esdeveniment. D'altra banda, l'alcalde de Deltebre, destacava la il·lusió i la persistència com a atributs fonamentals del Festival Deltebre Dansa i com el festival ha aconseguit situar Catalunya com a capital internacional de la dansa i el circ contemporanis.