«Aiteda» es deixa veure per Deltebre

Els actors Mario Casas i Carlos Cuevas també han visitat el territori este cap de setmana, un l'Ametlla de Mar i l'altre la Ràpita

Cepeda i Aitana, un dels romanços que va generar la darrera edició d'OT.
Cepeda i Aitana, un dels romanços que va generar la darrera edició d'OT.
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat el 24 de juliol a les 12:49h
Són una de les parelles mediàtiques de l'estiu. Tots dos van partir de l'anonimat per convertir-se, gràcies al programa Operación Triunfo, en cantants populars i, a més d'estrelles mediàtiques, són parella, tal com van confirmar fa unes setmanes besant-se en ple concert, encenent les xarxes socials. I ara, entre els concerts de la seua gira, s'han dixat veure per Deltebre. La seua presència va despertar molta expectació entre tots aquells que els van reconèixer quan passejaven pel pont de Lo Passador.

Però no han estat els únics personatges televisius que han aterrat estos dies per les Terres de l'Ebre, perquè l'actor Carlos Cuevas ha navegat per la badia dels Alfacs fins a la Punta de la Banya, a la Ràpita, tal com es veu a la imatge penjada en el seu compte d'Instagram. Cuevas ha saltat a la fama arran del seu paper de Biel a la sèrie Ventdelplà i per interpretar a Pol a la sèrie Merlí.

Però si de popularitat es tracta, salta al davant de tots un altre dels visitants que han aparegut pel territori, concretament a l'Ametlla de Mar. És el cas de l'actor Mario Casas, un dels rostres avui dia més populars del cinema i la televisió a Espanya, amb gairebé una trentena de pel·lícules, curts i telesèries a la seua filmografia, entre elles Los hombres de Paco, Las brujas de Zugarramundi, Toro o el Bar, entre moltes altres.
 

L'actor Carlos Cuevas a bord d'una embarcació a la Punta de la Banya.