Èxit del Circuit «Deltebre, atracció natural» del Festival Deltebre Dansa

El certamen arriba a l'equador de la seva 14a edició, que s'allargarà fins al 28 de juliol

El mirador Zigurat va ser escenari de l'espectacle 'Pelat' de l'artista Joan Català.
El mirador Zigurat va ser escenari de l'espectacle 'Pelat' de l'artista Joan Català. | Albert Vidal / Vèrtex Comunicació
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:54h
Unes 1.500 persones van gaudir este dissabte de la primera edició del Circuit "Deltebre, atracció natural", una iniciativa del Deltebre Dansa que va consistir en una ruta de 8 espectacles de disciplines variades on es va donar a conèixer alhora el treball creatiu d'artistes internacionals i el patrimoni natural de Deltebre.

compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Deltebre i que és una aposta per maridar arts escèniques i paisatges singulars.

El circuit va començar a les 17 h al mirador Zigurat, a la desembocadura de l'Ebre, on l'artista Joan Català va portar ‘Pelat’, una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb els espectadors. A les 18.30 h i a les 20.30 h, Ultima Vez - Wim Vandekeybus va realitzar dues sessions de l'espectacle ‘Go Figure Out Yourself’ a l'antic magatzem de la brigada de Deltebre, creant una trobada en un espai nu on cinc personatges van fer participar al públic en una expedició de reflexions amb paraules, ball i música. Paral·lelament, a les 18.30 h, Camille Guillaume i Zoé Coudougnan van interpretar In the Same Ship i 1944, respectivament. Aquestes dues peces, centrades en regressions al passat, es van poder veure a Mas Tramontano, espai on també es va gaudir de la instal·lació audiovisual La caverne (The cave) de Romain Tardy.

A les 20 h, l'ambient es va animar a la zona comercial de Riumar amb Raoul Ficel, un dels personatges clau de l'essència del blues francès. A les 23 h, a la plaça Europa de Riumar, la companyia etíop Fekat Circus va brillar sobre l'escenari amb un espectacle de circ amb acrobàcies, bàscula, roda Cyr, malabars i manipulació d'objectes. Finalment, el colofó del circuit va ser el concert DJ amb Raül Sech.

El Festival Deltebre Dansa 2018 arriba a l'equador de la seva 14a edició. Fins al 28 de juliol, encara es podrà gaudir diàriament d'espectacles de disciplines contemporànies diferents i amb companyies nacionals i internacionals. La Creació Deltebre Dansa 2018: ‘Easy’; la nova creació de Roberto Olivan, ‘Cuculand Souvenir’, i ‘SOUL TRAIN DELTEBRE’ són algunes de les moltes sorpreses que es deixaran veure a la Carpa Deltebre Dansa durant aquesta setmana. Les entrades es poden comprar per Internet a la pàgina web www.deltebredansa.cat i al portal www.ticketea.com. També es poden adquirir, a partir de les 19 h, a la taquilla situada al Parc del Riu de Deltebre.
 

Instal·lació audiovisual 'La caverne (The cave)' de Romain Tardy. Foto: Albert Vidal / Vèrtex Comunicació