El CDR d'Amposta omple les rotondes de la ciutat de creus grogues

Es tracta d’una acció sota el lema "Rèquiem per la democràcia, la llibertat i els drets polítics i socials vulnerats a Catalunya"

Algunes de les creus més accessibles van ser arrencades a les poques hores de l'acció.
Algunes de les creus més accessibles van ser arrencades a les poques hores de l'acció. | Cedida
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:51h
Algunes de les rotondes d’Amposta van aparèixer este dissabte passat repletes de creus grogues. Es tracta d’una acció reivindicada pel CDR d’Amposta sota el lema "Rèquiem per la democràcia, la llibertat i els drets polítics i socials vulnerats a Catalunya". En esta acció, una quarantena de creus grogues reclamant democràcia, llibertat, justícia i lliure expressió entre d'altres missatges van ser plantades en diferents punts de la ciutat per denunciar “la regressió democràtica a la que ens sotmet l'estat espanyol i per reclamar la implementació de la república guanyada a les urnes l'1 d'octubre i el 21 de desembre de 2017”, tal com exposa el CDR en una nota de premsa.

D’altra banda, el CDR Amposta lamenta que moltes de les creus que eren més accessibles foren retirades a les poques hores per persones desconegudes “en una mostra més de la intolerància d'aquelles que pensen diferent i que pretenen limitar la llibertat d'expressió del sentiment republicà independentista”, han expressat.
 

Les creus reclament democràcia, llibertat, justícia i lliure expressió, entre d'altres. Foto: Cedida