El Consell del Baix Ebre desplega un servei per atendre 80 infants i adolescents en situació de risc

L'objectiu del Servei d'Atenció Diürna és proporcionar al menor un espai d'acolliment i convivència

Servei d'Atenció Diürna de Deltebre.
Servei d'Atenció Diürna de Deltebre. | Cedida
Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:17h
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha desplegat a la comarca el Servei d'Atenció Diürna, una prestació inclosa en el Servei d'Atenció Socioeducativa (SIS) adreçada a l'atenció de 80 infants i adolescents de 3 a 16 anys en diferents nivells de situació de risc.

Este nou servei s'estructura en quatre equips, integrats cadascun per una educadora i una integradora social que atenen 20 menors. N'hi ha un a Deltebre, un altre a Roquetes, un tercer cobreix l'Ametlla de Mar, el Perelló i l'Ampolla, i un quart agrupa els municipis de Camarles, l'Aldea, Aldover, Xerta, Benifallet, Alfara de Carles, Tivenys, Benifallet i Paüls.

L'objectiu del Servei d'Atenció Diürna és proporcionar al menor un espai d'acolliment i convivència, oferir-li una atenció individualitzada i en grup, i acompanyar-lo en la seua etapa educativa per assolir els seus aprenentatges bàsics i evitar l'absentisme, entre d'altres.

La durada d'este servei és per curs escolar, de setembre a juny, de 16 a 20 hores, i al juliol i agost, de 10 a 14 hores, període en què el Consell Comarcal assumeix l'obligació de garantir als 80 menors dos àpats diaris (esmorzar i dinar).