Deltebre repeteix les Jornades Gastronòmiques del Musclo amb una quinzena de restaurants participants

La tercera edició de la Diada del Musclo es farà a Riumar i l'amenitzarà la cantautora ebrenca Montse Castellà

Cartell promocional de les jornades.
Cartell promocional de les jornades. | Cedida
Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:24h
El musclo és un dels productes estrella del delta de l'Ebre i des de l'any passat Deltebre, al Baix Ebre, li dedica unes Jornades Gastronòmiques durant el mes de juliol, enguany del 6 al 22.

La segona edició de la iniciativa ha tingut un increment destacat de restaurants participants. En total en seran 15. L'Hotel Rull Tramontano, Restaurant Nuri i Mas de Nuri, Lo Nostre Faro, Delta Hotel, Restaurant Paca, Restaurant Vistamar, Tasca 3 Cantons, Pas de Buda, Mas Prades, Les Dunes, l'Embarcador XXI, Casa Nicanor i Restaurant Figueres, oferiran menús que oscil·len entre els 16 euros i els 40 euros, i si afegeixen el Cafè Clàssic i Càmping l'Aube que hi participen mitjançant una tapa.

La tercera edició de la Diada del Musclo es celebrarà el proper 12 de juliol a la nit, a la Plaça d'Europa de la zona de Riumar i estarà amenitzada per la música de la cantautora Montse Castellà, que presentarà per primera vegada el seu nou disc 'Punt de Llibre', a les Terres de l'Ebre.

Com ha destacat el regidor d'Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro més enllà de posar en valor la gastronomia del municipi i promocionar-lo l'organització d'aquestes jornades són una oportunitat per impulsar l’economia local.