En marxa la 24a edició de la Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre

Enguany al campus Terres de l’Ebre de la URV s’han programat set jornades de cinc hores entre el 26 de juny i el 4 de juliol

Imatge de la jornada d'inauguració de la UETE
Imatge de la jornada d'inauguració de la UETE | Cedida
Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a les 18:01h
Una jornada sobre com gestionar des d’un punt de vista humanista l’estrès laboral ha obert este dilluns la 24a edició de la Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre, la UETE, organitzada pel campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

"Empreses amb cor. Gestió humanista de l’estrès laboral", ha estat el títol d'esta primera jornada de 5 hores que ha comptat amb un total de 35 inscrits. Moltes malalties que afecten significativament la qualitat de vida: insomni, ansietat, estrès... van molt lligades a l’actual estil de vida, això explica en gran part l’èxit de participació d’esta jornada impartida pel professor Tomàs Álvaro i coordinat per la sotsdirectora del campus Terres de l’Ebre, Sara Romaguera. Entre els alumnes hi havia no només persones de l’àmbit sanitari sinó també d’altres àmbits de la societat el que demostra que cada vegada hi ha un major nombre de persones conscienciades en que cal una major implicació de l’individu en la seua pròpia salut.
 
Altres jornades que s’impartiran aquesta setmana són: "Gestió alternativa de conflictes. La mediació en l’àmbit de la salut", i "Reporting per a la presa de decisions amb taules dinàmiques d’Excel". Les dos previstes per a demà dijous. La setmana vinent hi ha programades dos jornades més: "Aplicacions de la Music Learning Theory a les escoles" i "Esport i salut: de les bases fisiològiques de l’adaptació a l’entrenament a les repercussions patològiques". A més d’una segona edició de la jornada sobre les taules dinàmiques d’Excel degut a la bona acollida de la primera. La matrícula per a estes tres jornades encara està oberta. Totes les jornades de la UETE s’imparteixen al campus Terres de l’Ebre i el preu d’inscripció és de quinze euros.