L'Ajuntament de l'Ampolla millora l’accés a les platges de l’Arquitecte i dels Pinets

L’actuació ha tingut un cost de 18.170 euros

La platja de l'Arquitecte, amb les noves escales de fusta, a l'Ampolla.
La platja de l'Arquitecte, amb les noves escales de fusta, a l'Ampolla. | Cedida
Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat a les 18:22h
L’Ajuntament de l’Ampolla ha millorat els accessos a la platja de l’Arquitecte i a la platja dels Pinets amb l’objectiu de preparar el municipi per a la campanya estival. Ambdues accions, executades per l'empresa Bioma, han tingut un cost total de 18.170 euros.

En el cas de la platja de l’Arquitecte, s’han construït unes escales sobre la rampa de formigó ja existent per accedir a la platja. Les escales tenen una estructura de fusta de pi tractat fixada al terra amb claus i taco químic, i amb esgraonat amb tauló de fusta de pi. D’altra banda, també s’ha ampliat el tram de barana fins al final de la rampa. Estes obres han tingut un cost de 7.162 euros.

Pel que fa a la platja dels Pinets, les obres han consistit en la construcció d’unes escales sobre una estructura de bigues de fusta de pi des del nivell de la vorera del passeig fins a la platja. Les escales han estat construïdes sobre una estructura de bigues de fusta de pi tractat, fixades sobre el terreny natural amb elements metàl·lics inoxidables i amb esglaons de taulons de fusta. En esta acció, que també inclou la instal·lació d’una barana, s’han invertit 11.008 euros.