Un gran incendi crema una de les naus de l'empresa Balfegó a l'Ametlla

El foc fa col·lapsar part de l'estructura, però no hi ha constància que cap persona haja resultat ferida

Imatge del foc que afecta la nau del grup Balfegó, a les 21.30 hores.
Imatge del foc que afecta la nau del grup Balfegó, a les 21.30 hores. | Bombers
Redacció
22 de juny del 2018
Actualitzat el 24 de juny a les 19:40h
ACTUALITZACIÓ 21.30 hores: 24 dotacions dels Bombers activades

A les 21.30 hores són 24 les dotacions dels Bombers de la Generalitat que lluiten per extingir l’incendi que s’ha declarat esta tarda a les instal·lacions del grup tonyinaire Bañlfegó a l’Ametlla de Mar. El foc, segons informen els Bombers, afecta sobretot zona industrial de la nau, que es remulla de fora. Els efectius també treballen des de l’interior, a la zona d’oficines, per evitar la propagació.
 

El fum es pot veure a una distància de diversos quilòmetres. Foto: @trenesmania


INFORMACIÓ 19.30 hores: Incendi a les instal·lacions del grup Balfegó

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 18.05 hores, d’un incendi que afecta una nau industrial, a prop de la N-340, a l’alçada del punt quilomètric 1113, a la plaça Polígon Industrial de l’Ametlla de Mar.

A l’arribada dels efectius, l’incendi estava totalment desenvolupat i ha fet col·lapsar part de l’estructura. Es tracta de l’empresa Balfegó, especialitzada en la pesca i la comercialització de la tonyina, amb una superfície edificada d’uns 4.500 m2. El foc afectaria un 60% de la instal·lació.

Els treballadors han sortit tots fora de la nau pel seu propi peu i no hi ha constància que cap persona haja resultat ferida.

Fins al lloc s’han desplaçat 15 dotacions dels Bombers: 7 camions d’aigua, 6 vehicles lleugers de coordinació i comandament, l’autoescala i el Punt de Trànsit. També hi ha a lloc 3 grues municipals per retirar els vehicles que estan estacionats a la zona.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat 4 patrulles, 5 treballadors han estat desallotjats, com a mesura preventiva, d’una empresa nàutica propera a la nau afectada.

A lloc també efectius sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques)

   

Naus de Balfegó, a l'Ametlla de Mar, en flames. Foto: Miquel Alonso