JOVENTUT

Masdenverge acollirà el proper 30 de juny la 1a Trobada de joves del Montsià

Una jornada on hi hauran xerrades, activitats, dj's i un concert; tot dedicat als joves de la comarca

per Redacció, Amposta, 13 de juny de 2018 a les 16:46 |
MIM el grup senienc que actuarà al final de la 1a Trobada de Joves del Montsià | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper 30 de juny es celebrrà a Masdenverge la 1a Trobada de Joves del Montsià, esta es realitza a petició d’un grup de joves de la comarca que demanen un espai per ser escoltats i poder reivindicar les seves peticions com a joves i com a associacions juvenils.
 

D’esta manera, s’organitzarà una trobada oberta a tots els joves del Montsià, tant als que pertanyen a una associació (que pot ser de joves, de música, esportiva, cultural, econòmica, etc.) com als que no, però que preferiblement han de tenir entre setze i vint-i-nou anys.
 
Durant tota la jornada, els participants podran visitar la fira d’empreses i entitats del territori per descobrir programes i productes adaptats a les seues necessitats. També podran assistir als tallers programats: Xarxes socials, a càrrec de Pinapli; Emprenedoria cooperativa, a càrrec de l'Ateneu Cooperatiu; Tècniques de disseny del programa Canva, a càrrec d’experts en aquesta temàtica i Avantatges, ajudes públiques, procés de constitució, etc, d’una associació, a càrrec de responsables del Punt d’Autoocupació de la Caixa. La finalitat d’estos tallers és que els joves puguen adquirir coneixements útils per ser més competitius, tant individualment com col·lectivament.
 

La trobada també comptarà amb un part lúdica, ja que hi ha programat un vermut electrònic a càrrec del DJ Jonathan de Masdenverge i un concert de cloenda de la mà del grup MIM de la Sénia.
 
Però una de les parts més importants de l’esdeveniment serà quan el jove podrà explicar (anònimament) les deficiències o formular les peticions als responsables polítics del territori, els quals les hauran d’atendre i donar resposta, ja que durant la clausura se’ls traslladaran estos missatges. També es demanarà a les associacions presents que expliquin algun supòsit o alguna bona pràctica que es faci al seu municipi, per compartir-la i adaptar-la si es dona el cas, a altres llocs del territori.
 
Un espai d’intercanvi d’idees, propostes, un lloc per conèixer gent amb les mateixes inquietuds, per compartir vivències, per adquirir coneixements i informació útil, però sobretot, un espai per passar-ho bé.

 

Participació