Amposta encarrega a Pimec la dinamització dels polígons de l'Oriola i Tosses

El consistori aporta 10.000 euros a la patronal, que estudiarà les necessitats dels dos polígons

Redacció
12 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:35h
Imatge d'arxiu del polígon de l'Oriola.
Imatge d'arxiu del polígon de l'Oriola. | Google Street View
L’Ajuntament d’Amposta i Pimec, la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya, han unit esforçosamb l'objectiu de dinamitzar els dos polígons industrials de la ciutat (el de l'Oriola i Tosses), recuperant les associacions de propietaris i empresaris, i donar suport a les empreses del municipi.

Són els acords inclosos dins del conveni de col·laboració que han signat ambdós ens i que inclou una aportació de 10.000 euros per part de l’Ajuntament a la patronal. "Estos 10.000 euros es destinaran, fonamentalment, a la dinamització dels dos polígons de la ciutat: l’Oriola i Tosses", explica l’alcalde, tot afegint que "hi ha una persona de referència a la patronal que està contactant amb tots els empresaris dels dos polígons per detectar les necessitats que tenen". "Un cop fet tot este treball, ens traslladaran estes demandes i nosaltres, com a administració, li donarem resposta", afegeix l’alcalde.

Altres aspectes que inclou el conveni són el Programa de suport a l’empresa familiar dirigit a assegurar la continuïtat de l’empresa familiar del territori, que incloga jornada formativa a les empreses i al personal tècnic de l’Ajuntament per ajudar-los a detectar situacions de necessitat; assessorar a les empreses que determine l’Ajuntament de les diferents vies de recerca de finançament tant públic com privat així com les subvencions vigents i les deduccions fiscals en R+D+i. També inclou l’organització de jornades formatives.