empresa i coneixement

La tortosina Matilde Villarroya, nova directora general d'Indústria

Entre els anys 2007 i 2015 va ser tinent d’alcalde i regidora d’Economia, d’Hisenda i de Personal de l’ajuntament de Tortosa

per Redacció, Tortosa, 7 de juny de 2018 a les 18:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern de la Generalitat ha nomenat avui Mª Matilde Villarroya nova directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement, de manera que pren el relleu de Maria Àngels Chacón, ara nova consellera d'Empresa.

Nascuda a Tortosa l’any 1968, és enginyera industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i doctora en Economia i Empresa per la Universitat Rovira i Virgili. Des de l’any 2003 és professora titular del Departament de Gestió d’Empreses de la Universitat Rovira i Virgili (URV), tasca que ha compaginat amb diferents projectes de transferència de coneixement amb empreses i institucions públiques i privades.


Entre els anys 2007 i 2015 va ser tinent d’alcalde i regidora d’Economia, d’Hisenda i de Personal de l’ajuntament de Tortosa. Prèviament, havia desenvolupat la seva carrera en diferents empreses del sector privat.

 

Participació