L’Ajuntament de la Ràpita realitza obres a la xarxa d'aigua per valor de 160.000 euros

Els treballs estan contemplats als plans directors respectius

Obres al carrer Sant Isidre.
Obres al carrer Sant Isidre. | Cedida
Redacció
07 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:21h
L’Ajuntament de la Ràpita està duent a terme diverses obres a les xarxes de sanejament i d’abastament municipal d’aigua, a través d’Aigües de Catalunya i en compliment dels convenis d’adjudicació d'estos serveis. Es tracta de treballs contemplats als plans directors respectius i que sumen una inversió total propera als 160.000 euros.

D’una banda, pel que fa a la xarxa de sanejament, s’han emprès tres actuacions de millora del sistema de pluvials i canalitzacions. Una, ja finalitzada, ha consistit en la instal·lació d’una rasa d’evacuació a l’Avinguda dels Esports. La segona, que també ha conclòs recentment, ha estat la instal·lació de nous embornals i connexió amb la canonada existent a la rotonda del Marquès de Valterra. Esta setmana s’ha emprés la tercera actuació, al carrer Sant Isidre, amb la previsió que concloga d’aquí a quinze dies.

A la xarxa d’abastament, les actuacions consisteixen en la substitució de les velles canonades d’accés als habitatges, de plom, per noves conduccions de polietilè, el que comporta una millor salubritat i millora general del servei d’aigua. S’emprenen ara cinc obres segons el pla director aprovat, als carrers Jacint Verdaguer, Cartanyà, 8 de gener, Doctor Torner i Avinguda Catalunya. Estes tasques s’efectuen de manera que no es produisquen continuats del servei de subministrament per tal d’ocasionar els menors inconvenients a la ciutadania.