Bon Preu incorporarà 400 persones per a la temporada d’estiu

La Costa Daurada, les Terres de l'Ebre i la Costa Brava són les zones on més es reforçaran les contractacions

El Grup Bonpreu incorporarà 400 persones per a la temporada d’estiu
El Grup Bonpreu incorporarà 400 persones per a la temporada d’estiu | Cristóbal Castro
Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:52h
El Grup Bon Preu ha anunciat que incorporarà 400 persones a la seua plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen durant la temporada d'estiu, especialment als establiments de costa i zones turístiques, com la Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Segons ha anunciat l'empresa en un comunicat, la campanya durarà fins a mitjans de setembre.

Paral·lelament ha avançat que requerirà noves incorporacions enguany amb les obertures dels nous establiments previstos a Girona, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Castelló d'Empúries, Barcelona, Masnou, Tossa de Mar, Manlleu, Sant Antoni de Vilamajor i Viladecavalls.

Segons han explicat des de Bon Preu, l'objectiu principal d'esta contractació és mantindre “la qualitat del servei d'atenció al client”. Els nous empleats treballaran en els punts de venda realitzant tasques d'atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes.

Actualment Bon Preu té més de 6.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.