Festa solidària del vi «Sense Límits» de l'Agrícola de Corbera d'Ebre el 9 de juny

Tota la recaptació anirà al Centre de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre | La cooperativa de Corbera d’Ebre ha fet una edició inicial de 3.000 ampolles de vi solidari especial per a l'ocasió

Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:40h
Un dels moments del rodatge del videoclip.
Un dels moments del rodatge del videoclip. | Cedida

La cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre impulsa la segona edició del Vi Solidari “Sense Límits”, a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, en el marc de la gran festa “Tots Sumem!”. La celebració tindrà lloc dissabte 9 de juny a Corbera d’Ebre, i s’espera una assistència multitudinària de persones participant en les diferents activitats organitzades a l’entorn d'este acte solidari que comptarà amb la participació d’Eva Vicens, directora dels Premis Vinari i premi a la Millor Comunicadora del Vi 2017.

Per a l’ocasió, la cooperativa de Corbera d’Ebre ha fet una edició inicial de 3.000 ampolles de vi solidari, elaborat amb Garnatxa Blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. Les etiquetes són un disseny de l’agència Cordegat, que ha coordinat la imatge de tota la campanya.

La creació de la cançó i el videoclip “Tots Sumem!” per part del grup riberenc Xeic! i l’escriptor Andreu Carranza és una de les grans novetats de l’edició d’enguany. En la gravació del videoclip hi han participat usuaris de l’Associació Jeroni de Moragas, la cançó es pot descarregar des de 21 plataformes digitals, com iTunes, Spotify o Deezer.

Per a dissabte al vespre, s’ha organitzat un sopar i un concert a la Plaça del Poble Vell on actuaran Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Gra Fort, Mascarats, Setrill, Xeic! i DJ Eloi Giralt. 

Prèviament, a la tarda, es podrà comprar i tastar el vi solidari i també estan previstes activitats com geganters i grallers de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, jocs infantils inclusius i jocs tradicionals, passejada amb els Motards de Flix, xocolatada infantil, tastet de tapes i espectacle de foc.

 “Estem molt il·lusionats amb el suport altruista que estem rebent per part de moltes entitats en el desenvolupament d’aquest projecte solidari, que sorgeix del nostre esperit d’empresa cooperativa compromesa amb el desenvolupament social de l’entorn”, explica Josep Pere Colat, president de la cooperativa de Corbera d’Ebre.

La iniciativa de la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre compta amb una seixantena d’entitats i empreses col·laboradores i la recaptació íntegra tant de la venda de vi com dels actes que es faran es destinarà al Centre de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas que treballa a les comarques de Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Camp, Priorat i Baix Ebre. Des de l’any 1979, esta associació acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament en totes les etapes de la seua vida, adaptant-se a les necessitats de cada moment.