La Guàrdia Civil intervé gairebé 2.300 botelles de perfum falsificat al Baix Ebre i la Ribera d'Ebre

Les colònies es distribuïen des d'un comerç majorista de Cambrils dedicat a productes de baix cost originaris d'Àsia

Un agent de la Guàrdia Civil mirant una ampolla de perfum falsificat davant d'una estanteria
Un agent de la Guàrdia Civil mirant una ampolla de perfum falsificat davant d'una estanteria | Guàrdia Civil
ACN
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:13h
La Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar han intervingut 2.291 botelles de perfum falsificat que es comercialitzava amb imatges de conegudes marques de perfumeria, amb un valor al mercat de 22.910 euros. En la inspecció a 10 comerços del Baix Ebre i la Ribera d'Ebre es van requisar 1.462 ampolles i la resta al comerç majorista de Cambrils que les distribuïa sense permís de la marca oficial registrada. Esta empresa es dedica a la venda de productes de baix cost originaris d'Àsia.

La Guàrdia Civil també va prendre declaració com a investigats els responsables de les botigues i al del comerç de Cambrils, un home de 60 anys, veí de Salou, per un presumpte delicte contra la propietat industrial. El cas s'ha posat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Reus.

Arran de diferents inspeccions en matèria fiscal a comerços minoristes del Baix Ebre i la Ribera d'Ebre, la Guàrdia Civil va descobrir la comercialització d'una gama d'articles de perfumeria de de marques conegudes, registrades per un tercer i emparades per drets d'autor. En la inspecció de 10 botigues es van intervenir 1.463 botelles de perfum falsificat i es va prendre declaració com a investigats als responsables. 

Els perfums procedien d'un comerç majorista de Cambrils on es va trobar un gran expositor amb una àmplia gama de productes de perfumeria amb etiquetes on es fa referència a la fragància original que imita però on s'usa il·lícitament el nom i el logotip de la marca original sense consentiment.